Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΤΩΡΑ!!! ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

'Ολη η Αθήνα βρίσκεται στο Αλεποχώρι - Ψάθα αυτή την ώρα ...τα σκουπίδια είναι παντού βρωμάει όλος ο τόπος !
Στις φώτο βλέπετε 2 σημεία στην μία φωτογραφία  είναι το ΤΕΡΜΑ των ΚΤΕΛ που περιμένει κόσμος δίπλα στα σκουπίδια....  η δεύτερη φωτογραφία είναι απο σημείο στον οποίο περνούν πολλά αυτοκίνητα αυτή την ώρα με κίνδυνο δυστυχήματος !Προσοχή στο δρόμο πρός Σχοίνο ο δρόμος είναι πολύ στενός! επίσης ο δρόμος για Ψάθα είναι ακόμα όπως είχα δημοσιεύσει στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 !!! ακόμα έτσι είναι !Δείτε εδώ ---   http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_1767.html
το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως είναι όλοι τους ΑΧΡΗΣΤΟΙ & ΑΝΙΚΑΝΟΙ !δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε να είμαστε συνέχεια με μια φωτογραφική μηχανή για να φοβούνται ? αλλά και που το κάνουμε αυτό (δεν είμαστε δημοσιογράφοι) αυτοί ΔΕΝ κάνουν τίποτα πλήρως στασιμότητα! πλήρης αναισθησία!

ΤΟ ξαναλέω ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Tassos Manolis
Jahoo System Administrator

1 σχόλιο:

  1. κοιταξτε παιδια ,σε αυτο σαφως φταιει ο δημος αλλα οφειλουμε να πουμε πως ο κ. μαζ, εχει κατα καιρους κανει προσπαθειες καθαρισμου της πολης μας αλλα και των παραλιων μας οπως τερμα ντουρακο και οχι απο απλους σκουπιδοτοπους αλλα απο ανερχομενες χωματερες καθως και κατω απο το μοναστηρι αγ ιωαννη.τωρα αν και εμεις δεν ειμαστε ευαισθητοποιημενοι πολιτες και πεταμε οπουδηποτε και οτιδηποτε δε μπορει να ειναι συνεχεια απο πισω μας η δημοτικη αρχη.Επισης να τονισω οτι δεν γλειφω κανεναν για να προλαβω κατι κακοβουλους ουτε γραφω για λογαριασμο κανενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή