Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ακούει η Διοίκηση του Δήμου ή είναι κουφή;

"Σας στέλνω ένα περίεργο πράγμα που γίνεται στο www.megara.gr ... απο την επίσημη σελίδα του Δήμου Μεγάρων υπάρχει ένα LINK (banner) που σε πηγαίνει εδώ ... http://212.251.40.163/megara/quiz/ υποτίθεται ότι είναι διαγωνισμός (για τους Μεγαρίτες) Για την ευρυζωνικότητα ! έχω ακούσει ότι το site της δημαρχίας στοίχισε πολλά , περισσότερο απ ' οτι φαντάζεστε ...


(τελικά υπάρχει ασύρματο δίκτυο στα Μέγαρα) Το έργο (δηλαδή το site) συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ... πόσο στοιχίσε ? πότε έγινε διαγωνισμός ? που ανακοινώθηκε ? (και αν ανακοινώθηκε σε ποιό τεύχος της εφημερίδας) κάποιας ?

Ποιός είναι ο υπεύθυνος (administrator) ?
Γιατί το Video είναι διαστάσεων κινητού τηλέφωνου και χάλιας ανάλυσης σαν λές και γυρίστηκε με κινητό τηλέφωνο του 1990 ?
Γιατί περιμένω email εγγραφής εδώ και 3 μήνες ? (ακόμα δεν έχω λάβει email για την εγγραφή σαν Δημότης)
Γιατί έχει το ίδιο layout εδώ και 10 χρόνια ?
Γιατί ο Server σέρνεται με 20 άτομα χωρητικότητα ? (μ 'ενα απλό Ping -f εξαφανίζεται με Ping timeout)
Γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει σε κάποιο email ?

ελπίζω να πάρω μια απάντηση για τουλάχιστον 1 απο τα παραπάνω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου