Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ε ΟΧΙ...... σκανδάλων συνέχεια;

Αν στο Παναρκαδικό άφησε χρέος 1,3 εκατομμυρια ευρώ  στον Δήμο τί θα κάνει !!!!
Ιδού παρακάτω η καταγγελία στο troktiko 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010


Χωρίς τομογράφο και με χρέος 1,3 εκ, ευρώ άφησαν το Παναρκαδικό νοσοκομείο


Ένα νοσοκομείο, το Παναρκαδικό που ήταν από τα πιο σύγχρονα στην ευρύτερη περιοχή έχει εγκαταλειφθεί και σκανδαλωδώς δεν έχει περάσει κανένας τα κάγκελα! Όχι μόνο δεν έχει μαγνητικό τομογράφο επειδή η εταιρεία που το νοίκιαζε αφαίρεσε το λογισμικό επειδή δεν πληρωνόταν αλλά ο προηγούμενος διοικητής το άφησε...


με χρέος 1,3 εκ. ευρώ. Έπρεπε με κατεπείγουσα εξέταση να έχει πάει στον εισαγγελέα και ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος. Βρείτε τους και τηρήστε τους νόμους.
Ντροπή σας που αφήσατε ένα στολίδι να καταρρεύσει στην Πελοπόννησο.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 σχόλια:

  1. εγώ ξέρω ότι στο Παναρκαδικό έκανε έργο. Αν όμως υπάρχει κάτι το μεμπτό, είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός δεν θα έχει αντίρρηση να δώσει όποιες εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν εσεις γνωριζετε τα οικονομικα στοιχεια η' τον ισολογισμο του νοσοκομειου που να αποδεικνιει αυτο που υπονοητε χωρις να κατονομαζετε ( τι κανει νιαου - νιαου στα κεραμιδια !!) παρουσιαστε τα η' αλλιως αφηστε την κιτρινη μικροπολιτικη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή