Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Είναι απαράδεκτο, μερικούς μήνες από την έναρξη λειτουργίας της αποχέτευσης να χύνονται ακόμη λύματα στην παραλία της Βαρέας.  Μα είναι δυνατόν, συμπολίτες μας ακόμη και σήμερα να μην έχουν συνδεθεί στον αγωγό της αποχέτευσης; δηλαδή τι περιμένουν;  Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ που βρίσκεται; προσπαθεί να γλυτώσει τις ευθύνες από το ΙΚΑ; μόνο αυτό την απασχολεί; ο Δήμος γιατί σιωπά και επιτρέπει την συνέχιση του εγκλήματος αυτού; επειδή μήπως είναι χρονιά εκλογών και δεν θέλει να πιέσει τους ψηφοφόρους; Η αντιπολίτευση που βρίσκεται; γιατί δεν το κάνει θέμα αφού η Διοίκηση του Δήμου είναι σε βαθύ ύπνο σε όλα τα θέματα; Κύριε Μαρινάκη και κύριε Σταμούλη ενεργείστε εσείς.......η πόλη δεν μπορεί να περιμένει.  Το περιβαλλοντικό έγκλημα των λυμάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί!!!

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΤΙΛΠΩΝΑ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ , ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ "Στίλπων",
    Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο που μια ακόμα φωνή σαν την δικιά σας προστέθηκε στα Μέγαρα! Για την προάσπιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας!
    Ευχές για το ιστολόγιό σας στην σχετική μας ανάρτηση:
    http://vourkari.blogspot.com/2010/07/blog-post_2551.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή