Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Περιορισμό αναμένεται να επιβάλλει από τον επόμενο μήνα στον αριθμό των μεταναστών που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Βρετανία, όπως δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο πηγή από το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τον επόμενο μήνα και έως τον Απρίλιο του 2011 περίπου 24.100 άνθρωποι που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ θα μπορούν να εγκαθίστανται σε βρετανικό έδαφος, δηλαδή 5% λιγότεροι απ' ότι την ίδια περίοδο πέρυσι.
Από τον περιορισμό θα εξαιρούνται αθλητές υψηλού επιπέδου και υπάλληλοι ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται και σε βρετανικό έδαφος.
«Δεν είναι στόχος μας να μειώσουμε, αλλά να εμποδίσουμε μία μεγάλη εισροή» πριν την εφαρμογή του μόνιμου περιορισμού τον Απρίλιο 2011, πρόσθεσε η συγκεκριμένη πηγή, διευκρινίζοντας ότι τη Δευτέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό από την υπουργό Εσωτερικών Τερέζα Μέι.
Ο περιορισμός της μετανάστευσης αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές υποσχέσεις της προεκλογικής εκστρατείας του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου