Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

"Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον δήμο Περάματος; Λέτε να δούμε και στα Μέγαρα τα ίδια;

"Είμαστε μία ομάδα εργαζομένων απλήρωτοι στον Δήμο Περάματος. Η κακή οικονομική διαχείριση του δημάρχου κ. Γλύκα (εκλεγέντα με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ) και η αγενής συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενους στους οποίους οφείλει ακόμη και ποσά που ανέρχονται στις 10.000 ευρώ κατά περίπτωση, μας έχουν...


οδηγήσει στο όριο της οικονομικής και ψυχικής εξαθλίωσης. Εξακολουθητικά ξεφτιλίζει, ταπεινώνει και ειρωνεύεται τους εργαζομένους που διεκ! δικούν τα δεδουλευμένα τους ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση Παπανδρέου και προσωπικά τον Πρωθυπουργό τονίζοντας πως ό,τι και να λέμε καμία επίπληξη δεν πρόκειται να του γίνει από τους επικεφαλής του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί( με τον χειρότερο δυνατό τρόπο). Προσφάτως, βγήκε η απόφαση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα υπέρ ημών- των εργαζομένων, αλλά ούτε και αυτή φάνηκε να τον συγκινεί, αφού δηλώνει αποφασισμένος να προβεί σε έφεση.
Στο ΠΑΣΟΚ ακούει κανείς;;;;
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου