Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΕΙΟ;

Από αναγνώστη μας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα.  Δεν το υιοθετούμε και περιμένουμε μια διευκρίνηση από τον Δήμο.  Είναι αδιανόητο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και είμαστε σίγουροι ότι κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεδομένου ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να εμπλακεί και η τοπική ΔΟΥ, η Διεύθυνση Υγιεινής της ΝΑΔΑ κλπ.


Μέσα στο χώρο του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Μέγαρα, εδώ και κάποια χρόνια λειτουργεί ένα μπάρ. 

Παρ' ότι είναι δημοτικός χώρος, δύο ιδιώτες το έχουν μετατρέψει σε ιδωτική επιχείρηση.  Αγοράζουν-πουλάνε και τα κέρδη που πάνε;  Ενοίκιο δεν πληρώνουν, εφορία δεν πληρώνουν και ποιος στην χάρη τους.
Υποτίθεται, πως τα κέρδη πάνε για τα μικροέξοδα του θεάτρου.  Αλλά ποιος και με ποιο τρόπο ελέγχει τα κέρδη του καταστήματος αυτού; Τηρούνται κάποια βιβλία έστω και άτυπα; 
Γιατί δεν δίνουν το κυλικείο αυτό σε κάποιον άνεργο με νόμιμο τρόπο να το λειτουργήσει;  Τι είδους συναλλαγή είναι αυτή; ποιος δεν θα ήθελε μια επιχείρηση ποθυ δεν έχει ενοίκιο, ηλεκτρικό ρεύμα, εφορία ΤΕΒΕ κλπ αλλά έχει σίγουρη πελατεία αφού εκεί γίνονται πλήθος εκδηλώσεων;
Και σαν να εφτανε αυτό άνοιξαν και "υποκατάστημα" οι κύριοι αυτοί με την ανοχή και την χρηματοδότηση από τον Δήμο στο υπαίθριο θεατράκι στα πευκάκια.  ο ένας εξ' αυτών μάλιστα είναι υπάλληλος του Δήμου και ο άλλος είναι υπάλληλος της αεροπορίας στην πάχη.  Όλη την ημέρα όμως είναι στο Στρατουδάκειο ή στα Πευκάκια. 
Για την δουλειά στην αεροπορία που μισθοδοτείται πότε πηγαίνει;τι λέει γι αυτό ο διοικητης του στρατοπέδου, ο αρχηγός και ο Υπουργός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου