Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ


Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ..."ΟΒΟΛΟ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΜΙΣΘΟ.!

Διαβάστε με προσοχή, τι είπε ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, στην Δ' Εθνοσυνέλευση, για την αμοιβή του και κάνετε σύγκριση και αντιδιαστολή , με ότι συμβαίνει σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων, όπου για τα "μάτια του κόσμου", περιέκοψαν σε κάποιο ποσοστό τις αμοιβές των Βουλευτών, αύξησαν όμως κατακόρυφα τις συμμετοχές τους σε διάφορες επιτροπές και κατά συνέπεια τις... αποδοχές τους.!


«Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ' ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της»
«Εφ'όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν»

 
Ούτε πού ξέρει κανείς τους , ότι υπάρχει τέτοιο κείμενο...
Αλλά και αν κανείς το γνωρίζει, τρελάθηκε να το βγάλει στη δημοσιότητα, πολύ δε περισσότερο να μιμηθεί τον Καποδίστρια;
POLITIKOSAFARI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου