Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΣΙΟΥΦΑ

Την εβδομάδα που πέρασε , στην Πάρο στο χωριό Αλυκή στην ταβέρνα Μουράγιο, ο πρώην υπουργός Σιούφας ενώ συνέτρωγε με παρέα φίλων του μεταξύ των οποίων και το πρώην στέλεχος της τράπεζας ASPIS BANΚ ονόματι Πάπαρης δέχτηκαν... λεκτική επίθεση από τους πελάτες τις ταβέρνας και εν συνεχεία προπηλακισμούς που εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη!!! Στην ταβέρνα επικράτησε πανικός γιατί οι άνδρες ασφαλείας του πρώην προέδρου της Βουλής θέλησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι τελευταίοι έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού για να μπορέσουν να διαφύγουν αυτοί και ο πρώην υπουργός ασφαλείς.  Χαμός...

Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ. ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.


Mary Fox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου