Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Όλοι ξέρουμε οτι στην Ελλάδα μας όλα είναι ή γίνονται μπάχαλο. Η ασυνενοησία και η γραφειοκρατία κυριαρχούν σε όλο τους το μεγαλείο.Δείτε τώρα  πώς αυτό εφαρμόζεται σε τοπικό επίπεδο. Στην κοινή συνέντευξη τύπου  των ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ - ΦΩΤΙΟΥ ειπώθηκε μεταξύ άλλων και το εξής: < Η εμπειρία μάς δίνει το πλεονέκτημα >.  Ο καθένας  εκ των δύο έχει από (8) οκτώ χρόνια Δήμαρχος, ο δέ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ μαζί με τα χρόνια που έκανε ως αντιπολίτευση υπερβαίνει τα  (20) είκοσι χρόνια. Θαυμάστε τώρα εμπειρία και το τί μπορεί να περιμένει στο μέλλον κανείς από  αυτό το τρομερό δίδυμο. Στην Νέα Πέραμο η μεγαλύτερη και πιό σημαντική εκδήλωση είναι η ΨΑΡΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ . Στα Μέγαρα η πιό σημαντική εκδήλωση γιά φέτος  θα είναι η έκθεση στα Πευκάκια ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ.   Ε! λοιπόν καί τις δύο αυτές εκδηλώσεις , το τρομερό δίδυμο, με την τεράστια εμπειρία του, τις προγραμμάτισε για το ίδιο βράδυ , στις 3 Σεπτεμβρίου.  Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τί είδους συνεργασία και προπάντων τί συντονισμό θα έχουν, άν τυχόν πάρουν την νέα διοίκηση του <<Καλλικρατικού>> Δήμου Μεγαρέων.Τα υπόλοιπα σχόλια καί σκέψεις τα αφήνω γιά εσάς.

Ένας πολίτης των Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου