Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΟ 123

1.  Ας ξεκινήσουμε με ένα ΚΟΥΙΖ.
   Ο ένας Μαρινάκης αγοράζει παίκτες για τον Ολυμπιακό.  Ο άλλος τι αγοράζει;
2.  Γράφει η ΑΠΟΨΗ "είναι ωραίο βέβαια να έχεις στην σύνθεση ενός συνδυασμού ωραίες και νεαρές γυναίκες, όμως τίθεται το ερώτημα: Γνωρίζουν τι σημαίνει ενασχόληση με τα κοινά;"  Θα μας τρελάνουν, δηλαδή αν είσαι κοντός χοντρός άσχημος και κακός τότε γνωρίζεις ή μήπως είναι καλύτερα;
3.  Σε περίοδο άγριας λιτότητας όπου πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις ο Φωτίου ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για βαρελότα.  Κι αυτό μόνο και μόνο για την φιγούρα του.  Αυτή είναι η διαχείριση Κε Φωτίου που μας περιμένει αν εκλεγείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου