Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΛΟΓΩ...ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ!


Κύριοι, σας αποστέλλω το εξώφυλλο της εφημερίδας μου όχι για διαφήμιση αλλά για να διαπιστώσετε την απόλυτη ξεφτίλα και την ντροπή της πόλεως. Ο κ. Γερουλάνος, η κυβέρνηση και οι συν αυτώ έκλεισαν το μουσείο Μεγάρων με συνοπτικές διαδικασίες την Δευτέρα το πρωί. Η επίσημη δικαιολογία όπως θα διαπιστώσετε και από το χαρτί που είχε τοιχοκολληθεί πάνω στην εξώπορτα του μουσείου είναι ότι δεν υπάχει φυλακτικό προσωπικό. Μετά την φωτογράφηση που έκανε η εφημερίδα μας, το χαρτί κάποιοι το εξαφάνισαν προφανώς για πολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

Το μουσείο είναι ο μόνος λόγος που θα έδινα μάχη ακόμα και με κόστος της ίδιας μου της ζωής, μιας και ήμουν ένα ςαπό τους πρωτεργάτες και πρωτοστάτες στην υιλοποίηση με αγώνες και μάχες που δώσαμε με τον αείμνηστο Γιώργο Καστάνη Λιάντρο.
Απλά ρωτάω: μήπως τελικά πρέπει να κατεβάσουμε και τα παντελόνια μας και να στηθούμε στο Φόρο, αφού ΄την πόλη την ξεβράκωσαν στην κυριολεξία οι κυβερνήσεις και όλοι αυτοί που ζητούν να τους ψηφίσουμε;



Νικόλαος Ε. Νικόλιζας

Σχόλιό μας: Κύριε Στρατιώτη πρέπει να νιώθεις υπερήφανος.  Έβαλες άλλο ένα λουκέτο στις "επιτυχίες σου" μετά το χάσιμο
  1. ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
  2. ΤΗΣ ΔΕΗ
  3. ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
  4. ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ
  5. ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ
  6. ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ
  7. ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ
  8. ΤΟΥ......ΤΟΥ .....ΤΟΥ....ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ 
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου