Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

 Μας έστειλε και ο Σταυράκης ( Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ) το προσωπικό του φυλλάδιο γεμάτο με φωτογραφίες του και με τα έργα του,εκ των οποίων κανένα την τελευταία τετραετία.Στο  τετρασέλιδο αυτο- δοξαστικό,  δεν βρέθηκε χώρος για μια φωτογραφία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Δ. Στρατιώτη και η μόνη αναφορά και αυτή με μικρά γράμματα εν σύγκρισή με τα  υπόλοιπα, αναφέρεται ως υποψήφιος Δήμαρχος  και πέραν τούτου ουδέν σε όλο το διαφημιστικό του.Ενώ το όνομά του με το συνοδευτικό Δήμαρχος Ν. Περάμου πάει κ' έρχεται σε κάθε αράδα που γράφει. και επειδή δεν τον έφτασε το φυλλάδιο το συνόδευε και με επιστολή αναλόγου επιπέδου της ''τεράστιας μόρφωσής'' του και της ''απεριόριστης  σεμνότητας'' που τον διακρίνει.                    Γράφει λοιπόν σ'αυτήν πως ΑΥΤΟΣ αποφάσισε, ( πάει το ΕΓΩ και ο συνδυασμός ΜΟΥ ) , πως ΑΥΤΟΣ και μόνο αυτός,''με βαθιά επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσω απ΄την επομένη των εκλογών'' ( σε καταλαβαίνουμε αλλά δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά )και τούς αγώνες που έκανε να μην εφαρμοστεί ειδικά για την Ν. Πέραμο ο ''Καλλικράτης ''Ηδού απόσπασμα. Μήπως  παραλογίζεται ο άνθρωπος όταν μιλάει για Δήμο χωρίς οικονομικό έλλειμμα,που χρωστάει παντού, ( ακόμη και της Μιχαλούς ) μήπως δεν ξέρει τι θα πεί πολιτισμός ( που σίγουρα δεν ξέρει ) όταν λέει ότι ο Δήμος μας εκπροσωπεί τον μικρασιατικό πολιτισμό.Και τέλος, απ' αυτό το απόσπασμα σας δίνει την εντύπωση ότι είναι άνθρωπος που θα υπερασπιστεί την συνένωση των δήμων η κάποιος απολιτίκ που έχασε το μαγαζάκι του και δεν έχει'' που την κεφαλή κλίνει''  Να το ξαναπούμε ,''μωραίνει κύριος ους βούλεται απολέσει ''.Σ.Σ.  Η φωτογραφία του με φόντο τα σύννεφα είναι όλα τα λεφτά.Κάτι ήθελε να του πει ο φωτογράφος αλλά .......
Πηγή: Μεγαλο πευκο γαια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου