Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τα λύματα κατέληξαν στη λίμνη Παμβώτιδα, στα Μέγαρα που θα πάνε;

Τα λύματα κατέληξαν στη λίμνη Παμβώτιδα

Στη λίμνη των Ιωαννίνων κατέληξαν τα λύματα από το αντλιοστάσιο ακαθάρτων, στο πάρκο Κατσάρη, το οποίο πλημμύρισε για τέταρτη φορά έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών», οι ζημιές στο αντλιοστάσιο ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ, ενώ «η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια για την επίλυση του σοβαρότατου προβλήματος που ανέκυψε». «Δικαιολογίες περί... “στρατηγού-χειμώνα” δεν χωρούν», καταλήγει η ανακοίνωση της «Ενότητας Πολιτών».

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΜΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ.  ΑΧΧΧΧ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς το αντλιοστάσιο ακαθάρτων κατασκευάστηκε μόνο για τις περιόδους ξηρασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή