Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σε απόγνωση οι υπάλληλοι του δήμου Τρικκαίων. Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα συμβεί και στο Δήμο μας!!!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι και ο Δήμος Μεγαρέων έχει χρήματα να πληρώσει μέχρι και την 1η Νοεμβρίου το προσωπικό.  Μετά τι; Δάνεια οι τράπεζες δεν δίνουν πλέον στον καταχρεωμένο από τον Στρατιώτη Δήμο.   Τι θα δώσει αφού τα έδωσε όλα σε ρουσφετολογικές προσλήψεις; Οι υπάλληλοι το γνωρίζουν αυτό; πως αντιδρούν;

Θα τον εμπιστευτούμε πάλι; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!



Προσλαμβάνουν υπαλλήλους που δεν δύνανται να πληρώσουν. Ο λόγος για το δήμο Τρικκαίων, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία ενός εργαζομένου, αφήνει τους υπαλλήλους του απλήρωτους για μήνες. Κάποιοι δε εξ αυτών, παραμένουν απλήρωτοι για 21 ολόκληρους μήνες.

Όπως επισημαίνει στη zougla.gr ο καταγγέλλων, προσελήφθη ως οδηγός υπό καθεστώς μερικής απασχόλησης, μέσω ΑΣΕΠ, το Μάρτιο του 2010, υπογράφοντας 18μηνη σύμβαση.

Ωστόσο, στο διάστημα αυτό ο δημοτικός υπάλληλος έχει λάβει μόλις δύο μισθούς και, ως εκ τούτου, βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες περίπου σε επίσχεση εργασίας, διάστημα κατά το οποίο, όπως επισημαίνει ο ίδιος, κανείς από τους αρμόδιους φορείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Ο καταγγέλλων κάνει, επίσης, λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές, τόσο από την πλευρά του δημάρχου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου, όσο από τον διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ανάπτυξης Τρικάλων, κ. Σιακαβάρα, αλλά και την πρόεδρο της ΔΕΚΑ, κα. Καταβούτα.

Συγκεκριμένα, ο δημοτικός υπάλληλος επισημαίνει πως, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, απευθυνόμενος στο δήμαρχο, ζητώντας τα δεδουλευμένα του, η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν δέχεται τελεσίγραφο.

Ο συμβασιούχος τονίζει ακόμα ότι επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας στους κόλπους των εργαζομένων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο δήμαρχος, κ. Ταμήλος, τους απειλεί ότι δεν θα ανανεώσει τις συμβάσεις τους, στην περίπτωση που αυτοί θελήσουν να αντιδράσουν.

Ο κ. Ταμήλος, όμως, δεν σταματά εκεί, καθώς, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, πριν από ένα μήνα περίπου, προέβη σε δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, βάσει των οποίων φέρεται να χαρακτηρίζει τους υπαλλήλους του δήμου ως «τεμπέληδες», να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να καλεί «όσοι θέλουν να μείνουν και όσοι θέλουν να φύγουν, πριν τη λήξη της σύμβασής τους».
Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου