Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Όλα δείχνουν ότι επέρχεται τέλος εποχής για αυτήν την δημοτική διοίκηση που προσπαθεί ακόμα και 13 ημέρες πριν τις εκλογές με ασφαλτοστρώσεις να αρπάξει ψήφους ή έστω να ξεγελάσει τον κόσμο ότι μπορεί να αποχώρησει με αξιοπρέπεια.
Πάνω στον πανικό της επερχόμενης ήττας οι σύμβουλοι λένε πράγματα που μετά τις εκλογές δεν θα παραδέχονται. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος έκανε επίσκεψη σε κατάστημα των Μεγάρων και αναρωτήθηκε με έντονο ύφος για τις προσφορές και τις εκπτώσεις που έχει η μεγαρίτικη αγορά!!! Καλά διαβάσατε! Εκφράστηκε με δυσαρέσκεια επειδή τα μεγαρίτικα μαγαζιά έχουν αναρτήσει εκπτώσεις σε εποχή που δεν επιτρέπονται... Μάλιστα απείλησε ότι θα στείλει κλιμάκιο της Νομαρχίας να δει το θέμα.
Αυτή η κυρία ζητά την ψήφο του μεγαρικού λαού!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως είναι βολεμένη και έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα;
Μήπως κυκλοφορεί με ακριβό αμάξι και κοιτάζει τους γύρω της με ύφος 1000 καρδιναλίων; Σε ποιον κόσμο ζει; Μάλλον δεν έχει ΔοΝηΤή!
Ξέρει ότι η αγορά έχει ματώσει λόγω κρίσης, ΔΝΤ και Γιωργάκη;
Ξέρει πώς είναι να έχεις ενοίκια απλήρωτα, η ΔΕΗ να σου κόβει το ρεύμα και η επιταγή στο τέλος του μήνα να μην βγαίνει;
Μήπως οι ψηφοφόροι πρέπει να στείλουν αυτή την επικίνδυνη για τον λαό κυρία σπίτι της; (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο...)

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ LIGHT ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...


Αυτό το άρθρο προέρχεται από το megara press Megara Press http://megara-press.blogspot.com/#ixzz13XqBZlN0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου