Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 επισκέφθηκε τα Γραφεία του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στα Μέγαρα, ( Πλατεία Λυτάρα) ,  η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κα Κατερίνα Πιπιλή.


Την κα Πιπιλή, η οποία συμμετέχει στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του κ. Γιάννη Δημαρά, υποδέχθηκε ο  Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου, κ. Γρηγόρης Σταμούλης.



Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα και προβλήματα, που αφορούν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο. Τονίσθηκε ιδιαίτερα η σημασία των πραγματικά ανεξάρτητων συνδυασμών, που συμμετέχουν στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και η συμβολή τους στην κομματική απεξάρτηση και υποτέλεια, που επί δεκαετίες κρατά ομήρους τις τοπικές κοινωνίες.
            Επίσης την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και μετά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Μέγαρα (Πλατεία Ηρώων) ο κ. Γιάννης Δημαράς επισκέφθηκε μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη και το επιτελείο του τα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, στα οποία εκείνη τη στιγμή ευρίσκετο  ο επικεφαλής κ. Γρηγόρης Σταμούλης, καθώς και πλήθος στελεχών και φίλων του ανεξάρτητου συνδυασμού.

Εκ του γραφείου τύπου
της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου