Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ Hip Hop




Το Σαββάτο, 25 Σεπτεμβρίου 2010, η ανεξάρτητη ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ διοργάνωσε στο club Αλλοτινό, στην παραλία της Νέας Περάμου μουσική εκδήλωση Hip Hop RnB & Urban Sound με τους Phyrosun και Q.B.Mix, ο οποίος είναι Νεοπεραμιώτης. Πολλοί νεολαίοι της Νέας Περάμου και των Μεγάρων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραυρέθησαν στην εκδήλωση, όπου επικράτησε πολύ κέφι.
Η εκδήλωση έγινε προς τιμή της νεολαίας και για να φανεί έμπρακτα το ενδιαφέρον της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ προς αυτήν, την οποία θεωρεί την ψυχή της κοινωνίας, το αύριο και το μέλλον του τόπου.
Εξ άλλου έχει δηλωθεί, πως το μέλημα του συνδυασμού θα είναι οι επόμενες γενιές και όχι οι επόμενες εκλογές.






Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
«ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
www.enosipoliton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου