Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ

Υπενθυμίζουμε την κριτική που έχει ασκήσει ο κ. Πάγκαλος προς το σημερινό πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου και προς το κόμμα του:


•    Στις 7.8.2001, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 3, ο Θεόδωρος Πάγκαλος το δηλώνει ορθά – κοφτά: «Θα φύγω από το ΠΑ.ΣΟ.Κ αν γίνει Αρχηγός ο Γεώργιος Παπανδρέου»!!!

•    Στις 16.9.2001, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», σελίδα 10, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει: «Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα αλλά δεν έχει τα προσόντα για πρωθυπουργός»!..

•    Στις 3.10.2007, στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής, σελίδα 4, στον Θανάση Λάλα, δηλώνει: «…Δεν θα ξαναμιλήσω φιλικά με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ, δεν έχει και πολλά κοινά με τον πατέρα του»!..

•    Στις 26.8.2006, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 7, ο Θ. Πάγκαλος ξεσπά: «…Μετά το 2000 η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ ΔΙΕΛΥΣΕ τη χώρα»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου