Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ


Δελτίο Τύπου
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους χιλιάδες πολίτες, από όλους τους πολιτικούς χώρους, που τους τίμησαν με την ψήφο τους και τους εμπιστεύτηκαν σημαντικό ρόλο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όπως δήλωσε ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, πιστή στις αρχές και στις αξίες της, έδωσε έναν προεκλογικό αγώνα έντιμο και ηθικό, χωρίς σπατάλες, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς πελατειακές σχέσεις, χωρίς οποιεσδήποτε συνδιαλλαγές, χωρίς «ειδική μεταχείριση» των μεταναστών και των ΡΟΜΑ και βεβαίως, μακριά από κομματικά και οικονομικά συμφέροντα.
Παρά την αναμέτρηση με τους πανίσχυρους μηχανισμούς των δύο κομμάτων εξουσίας και των δύο κομμάτων της αριστεράς, την αποχή χιλιάδων ψηφοφόρων και τις «γνωστές μεθοδεύσεις», που δυστυχώς έχουν γίνει καθεστώς στους Δήμους Νέας Περάμου και Μεγαρέων, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ πλησίασε τα κόμματα εξουσίας σε απόσταση μερικών εκατοντάδων ψήφων.
Αυτό αποτελεί ένα ηχηρό και σαφές μήνυμα των πολιτών, ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αλλάξει το ύφος και ήθος της εξουσίας της και να επιδιώξει το καλό του τόπου, με εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, εντιμότητα και διαφάνεια. 
            Επίσης, ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης δεσμεύτηκε, ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα ασκήσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια τα αντιπολιτευτικά καθήκοντα που τους ανέθεσαν με την ψήφο τους οι πολίτες, με μοναδικό σκοπό την πρόοδο των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και την ευημερία των κατοίκων τους.


                                                                                             Εκ του Γραφείου Τύπου
                                                                                            Της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου