Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Αργά, πολύ αργά, για τους δημοσιογράφους!


Γράφει ο Πολίτης Π.Λ. Παπαγαρυφάλλου

Τώρα που η "Τρόϊκα" έβαλε την ταφόπλακα στην Ελλάδα με τη βουλή των … σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ και το μυστρί που του έδωσε η Ν.Δ., κάποιοι δημοσιογράφοι το παίζουν υπερπατριώτες: ογκανίζουν, ωρύονται, κατακεραυνώνουν τους τοκογλύφους.
Χτυπούν το σαμάρι και όχι τους πολιτικούς γαϊδάρους, που τους υπηρέτησαν γονατισμένοι για τρεις δεκαετίες.
Έβλεπαν υπουργό και γονάτιζαν. Μιλούσαν με υπουργό και ψέλλιζαν. Αντί να γράψουν κριτικές και να καταγγείλουν το όργιο της διαφθοράς και της εξουσιαστικής ασυδοσίας μας σερβιρίζουν παραπολιτικές ειδήσεις.
Αντί να καταγγείλουν τις πράξεις και τις παραλείψεις της Δικαιοσύνης, που άφησε ασύδοτους τους κλέφτες και τους μιζαδόρους, έλεγαν και έγραφαν: "Τιμούμε τη Δικαιοσύνη"!
Τώρα, τάχα, παριστάνουν τον Τσε Γκεβάρα. Ε, δεν σας πάει ο ρόλος, γιατί προϋποθέτει αυτά ... που δεν έχετε!


Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2010
Ο Πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου