Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ούτε 1 € σε Λαθρο-Τζαμά ή Λαθρο-πωλητή μαϊμού αντικειμένων!


Στο σημείου που φτάσαμε δεν υπάρχει ανοχή σε θεωρείες του τύπου "Ας σκουπίσουν το τζάμι, ας πουλήσουν μαϊμού πράγματα γιατί αλλιώς θα μας κλέψουν.'

ΟΥΤΕ 1 €! ΤΕΛΟΣ!

Αυτή η ηττοπάθεια στην πράξη και εκ των αναρχοσυριζέων και γραικύλων προδοτική σκέψη μας έφερε σε αυτό το σημείο.... τρανταχτή απόδειξη ότι όσα και να δίνουμε τόσο αυτοί εγκληματούνε περισσότερο και σκληρότερα εναντίων μας! Δεν δείχνουν κανένα έλεος σε εγκληματικές πράξεις!
'Οχι μόνο δεν αγοράζουμε λαθρο-προϊόντα, αλλά διασύρουμε φωναχτά όποιον γραικύλο αγοράζει από αυτούς...
Σε περ'ιπτωση που δέχεται επίθεση ΕΛΛΗΝΑΣ από λαθραίο γιατί αρνήθηκε να αγοράσει τις παπαριές που πουλάνε ή αρνήθηκε (δικαιωματικά) να του καθαρίσει (μάλλον λερώσει) το τζάμι, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!! Βγαίνουμε από αμάξια, ξε-καβαλάμε από μοτοσικλέτες και παρέχουμε συνδρομή στον υπό επίθεση ΕΛΛΗΝΑ! ΜΑΖΙΚΑ!!!

Μόνο όταν νιώσουν ότι δεν μπορούν να σταθούν πουθενά θα φύγουν έστω κολυμπώντας, μόνο εμείς μπορούμε να τούς αναγκάσουμε να φύγουν. Μην περιμένετε από τούς πολιτικούς που τους θέλουν για μελλοντικούς ψηφοφόρους!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΛΑΘΡΑΙΟΙ και ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ) ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου