Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΝΙΓΗΡΙΑ-35 ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Μια απλή διαφωνία για ένα τραπέζι... μπιλιάρδου κατέληξε σε αιματοκύλισμα.

Τριάντα πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν αυτή την εβδομάδα μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων στο κέντρο της Νιγηρίας, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας.

http://www.newsit.gr/files/Image/30-01-11/resized/billiards_583_355.jpg
Τα επεισόδια ξεκίνησαν με μια απλή διαφωνία, η οποία εξελίχτηκε σε φονική αντιπαράθεση για... ένα τραπέζι του μπιλιάρδου που διεκδικούσε η μουσουλμανική πλευρά και δεν συμφωνούσε με την τιμή που ζητούσε ο χριστιανός ιδιοκτήτης του κέντρου με τα μπιλιάρδα.

Στη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν, εξαγριωμένοι εκπρόσωποι των δύο πλευρών έβαλαν φωτιά σε σπίτια και σε ένα τζαμί.


Εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητας ανέφεραν ότι σε άλλα επεισόδια που έγιναν την εβδομάδα που πέρασε στην πόλη Ζος σκοτώθηκαν 15 άτομα, ενώ σε βομβιστική επίθεση στο βόρειο τμήμα της χώρα άλλοι τρεις άνθρωποι, ένας εκ των οποίων αστυνομικός σκοτώθηκαν. Τα δύο τελευταία επεισόδια δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου