Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ..ΤΟΝ κ.ΠΑΓΚΑΛΟ;

Ελεος!Εως πότε η κυβερνώντες θα αφήσουν τον αντιπρόεδρο..κ.Θόδωρο Πάγκαλο να εξαπολύει ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε όποιον δεν θεωρεί ικανό...Ως Ελληνίδα είμαι αγανακτισμένη με την απρεπή συμπεριφορά του.Φλυάρησε, προκάλεσε, προσέβαλε και φυσικά εξόργισε όλους τους Έλληνες.Πρόσφατα χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους που τον παρακαλούσαν να τους κάνει δημοσίους υπαλλήλους για να τον ψηφίσουν, κι εκείνος υπάκουγε. Μήπως όλοι είμαστε κοπρίτες,κ.Πάγκαλε κι εσείς ο εργασιομανής ..Απορώ με το θράσος του.Και διερωτώμαι!
Ο πρωθυπουργός διέγραψε ουκ ολίγους βουλευτες της παράταξης του για λιγότερο σοβαρά ζητήματα.Εδώ γιατί δεν κάνει απολύτως τίποτα;
Πηγή:www.agioritikovima.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου