Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΧΡΥΣΟΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ - ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

Στις 4 Ιανουαρίου, στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος», ακούστηκαν πάρα πολύ σημαντικές πληροφορίες για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας και όχι μόνο. Έχουμε πετρέλαιο, ουράνιο και χρυσό σε πολύ μεγάλα αποθέματα που σίγουρα όχι μόνο θα μας ξελάσπωναν, αλλά θα έκαναν και τη χώρα μας ισχυρή.Αντ’αυτού οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν επιλέξει να μας σφίγγουν το ζωνάρι και να ζητούν συνεχώς θυσίες – που για μένα θα ήταν αποδεκτές έως ένα σημείο, αν όντως δεν είχαμε τέτοιες ανεκμετάλλευτες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Όταν όμως μαθαίνουμε ότι καθόμαστε πάνω σε τεράστιο ορυκτό πλούτο που εδώ και δεκαετίες έχουμε αφήσει σε αχρηστία, τότε γιατί να υποστούμε τέτοιες θυσίες ; 

Παρακολουθείστε το βίντεο από το 5ο κυρίως λεπτό και μετά και θα τραβάτε τα μαλλιά σας με αυτά που ακούγονται. Και προτείνω σφόδρα να προωθήσετε το βίντεο αυτό σε όλους όσους γνωρίζετε. Πρέπει να διεκδικήσουμε επιτέλους τα αυτονόητα απ'όσους μας κάνουν το βίο αβίωτο.

http://www.youtube.com/watch?v=wgxjxj5jIQo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου