Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ ZHTEI THN KΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Επιστολή με την οποία ζητεί την κλήτευση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, για αντικοινωνική, αντικαταστατική και προσβλητική συμπεριφορά, η οποία προκαλεί τεράστια ζημιά στο ΠΑΣΟΚ, απέστειλε το μέλος του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Λόης, προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος κ. Γιώργο Ανωμερίτη.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Προς:
Πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης
σ. Ανωμερίτη Γεώργιο
Σύντροφε Πρόεδρε της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης,
Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις και μετά από σειρά γεγονότων και δηλώσεων που εκθέτουν το κίνημα μας αλλά και το κάθε μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όπως και τον ίδιον το Πρόεδρο μας και την κυβέρνηση και σύμφωνα με τα άρθρα του κώδικα Δεοντολογίας και Διαφάνειας σας καλώ να καλέσετε σε συνεδρίαση σας τον σ. Πάγκαλο Θεόδωρο!
Η συμπεριφορά του, οι δηλώσεις του στον τύπο, έχουν δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κίνημα μας και η κοινωνία πλέον δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές…!
Μετά και από τα δημοσιεύματα στον τύπο για την εξωφρενική σε εποχές λιτότητας έξοδό του που προκαλεί, ακόμα δε χειρότερο αν πρόκειται για δώρο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, τότε αυτό προξενεί εύλογα ερωτηματικά σε όλη την κοινωνία!!!

Συντροφικά,
Βαγγέλης Λόης
Μέλος εθνικού Συμβουλίου
ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κοινοποίηση:
-Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
σ. Μιχάλη Καρχιμάκη
-Γραμματέα Π.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αθήνας
σ. Κώστα Πούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου