Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Ποιος θα μας απαντήσει τελικά για το ρόλο του Νίκου Παπανδρέου;" (Κύριο άρθρο της Κατερίνας Μάστορα, στον "Ελεύθερο" της 15 Δεκεμβρίου)

 
 Του πολίτη Π. Παπαγαρυφάλλου


Πολλά και διάφορα ερωτήματα θέτει το εν λόγω άρθρο γύρω από τις πολυσύνθετες εξωθεσμικές δραστηριότητες του αδελφικού πρωθυπουργού, για τις εντός και εκτός Ελλάδας επαφές  του.
Υπαινιγμοί, ακριτομύθιες και ψίθυροι διατρέχουν την οικονομική και πολιτική πιάτσα γι' αυτό το καυτό ζήτημα.
Κι όμως: Οι 299 "βουλευτές" παριστάνουν την πάπια! Αν επρό­κειτο για κανέναν αγροφύλακα θα τον είχαν σκίσει, δικαστές, βουλευ­τές και δημοσιογράφοι.
Ποιος εθνοπατέρας θα τολμήσει να καταθέσει σχετική ερώτηση στο "δημόσιο πτυελοδοχείο" του κ. Απ. Κακλαμάνη; Ο ίδιος θα το τολμήσει μια και είναι τόσο φίλος της οικογένειας των παπατζήδων; Περιμένω.
Όσο για τον "κυρίαρχο" λαό του ΠΑΣΟΚ αυτός ψόφησε προ πολλού. Το ήθελε! Τον ταΐζουν σανό και χορταίνει, χτυπώντας παλαμάκια.
Αθήνα, 4/2/2011
Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου