Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

«Αντάρτικο» από Κακλαμάνη

http://www.newsbeast.gr/files/temp/6E6C7D6E289F81B161A7D0ED9C0A64FA.jpg«Δεν μπορώ να ψηφίσω το άρθρο 7, που θα επιτρέπε την επιβολή εισφοράς σε μη μέλη του ΤΕΕ» δήλωσε στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης, ταράσσοντας για άλλη μια φορά τα νερά στην πολιτική επικαιρότητα.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής προέβλεψε ότι το συγκεκριμένο άρθρο θα καταπέσει ως αντισυνταγματικό στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
«Αν κρίνει ο υπουργός Υποδομών ότι πρέπει να λύσει αυτό το θέμα, θα αναλάβει πρωτοβουλία», απάντησε από την πλευρά της κυβέρνησης ο Φίλιππος Σαχινίδης, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στο Δ. Ρέππα και προκαλώντας νέα αντίδραση του κ. Κακλαμάνη: «Ο υφυπουργός δεν είναι σε θέση να διορθώσει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει. Δεν μπορεί η Βουλή να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να ψηφίσω ένα άρθρο που παραβιάζει το άρθρο 5 του συντάγματος, την οικονομική ελευθερία και τον ανταγωνισμό που υποτίθεται ότι σκοπεύει, επιβάλλοντας χαράτσια σε μη μέλη οποιουδήποτε…».

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: «Αντάρτικο» από Κακλαμάνη http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_7783.html#ixzz1EF6hOBVS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου