Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Υποκριτές και Φαρισαίοι!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τελικά ή ζούμε στην εποχή του παραλόγου ή απλά είμαστε θεατές στημένων σκηνικών και πονηρών μεθοδεύσεων!!!
Πρώτα βγήκαν προκλητικά και με περίσσιο θράσος οι υπαλληλάκοι της Τρόικας και ανακοίνωσαν δημόσια ότι θα πρέπει να πουληθεί δημόσια περιουσία για να εξοικονομηθούν 50 δις για να τους πληρώσουμε μέρος των χρωστούμενων. Μετά βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διαμαρτυρήθηκε “πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος” λέγοντας τα παρακάτω:

“Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.”

Υποκριτές και Φαρισαίοι! Ανεπάγγελτοι και τζαμπατζήδες χρόνων που ζήσατε και ζείτε σαν βασιλιάδες από τον ιδρώτα και το υστέρημα του Ελληνικού λαού φτάνει πια … δεν πάει άλλο η κοροιδία σας!!!

Μετά το “Λεφτά υπάρχουν” μετά το “Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α και θα προστατέψουμε το εισόδημα του εργαζομένου” μετά το “Θα δώσουμε αυξήσεις ίσες με τον τιμάριθμο” έχετε το θράσος και πάτε να μας ξεγελάσετε για άλλη μία φορά κάνοντας τους επαναστάτες και τους φύλακες της αξιοπρέπεια μας! Μιας αξιοπρέπειας που εσείς οι ίδιοι πουλήσατε τόσο απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα στους μεγαλοτραπεζίτες και στους εγχώριους μεγαλοκαναλαρχοεργολάβους!


Φίλες/οι είμαι βέβαιος ότι τις προσεχείς μέρες θα παιχτεί μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση δηλώσεων και αντιδηλώσεων μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης όπου οι δανειστές θα λένε τα πιο απίθανα και εκφοβίστηκα πράγματα για την ζωή και το μέλλον μας και η κυβέρνηση θα κάνει τάχατε πως αντιλέγει και σηκώνει το ανάστημα της για να μας προστατέψει ….. και στο βάθος άρχισε να μυρίζει ήδη …. Προκήρυξη Εκλογών!!!
 
http://amanpoiare.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου