Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΕΕ: Η Ιταλία ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση για μετανάστες

Οι υπουργοί Εξωτερικών και Εσωτερικών της Ιταλίας, Φράνκο Φρατίνι και Ρομπέρτο Μαρόνι, ζήτησαν έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να αντιμετωπίσουν την επείγουσα κατάσταση που έχει προκύψει από το μεγάλο κύμα μεταναστών που έφθασε στα ιταλικά παράλια από την Τυνησία. Η Ιταλία προτείνει την ανάπτυξη αποστολής της Frontex στις ακτές της Τυνησίας, για να εμποδίσει τον διάπλου της Μεσογείου από τους εκατοντάδες μετανάστες που καθημερινά κατευθύνονται προς τις ευρωπαϊκές ακτές. Οι δύο υπουργοί προειδοποίησαν ότι η Ιταλία δεν μπορεί μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό και ζητά από την ΕΕ να βοηθήσει αποτελεσματικά και γρήγορα. 
Την περασμένη εβδομάδα ένα κύμα μεταναστών από την Βόρεια Αφρική, έφθασε με βάρκες στην νότια ακτή του νησιού Lampeduza. Σύμφωνα με πληροφορίες εκατοντάδες Τυνήσιοι προτίθενται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να μεταβούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

--Τίτλος: «Италија побара помош од ЕУ за справување со имигрантите од Африка»Δημοσίευση: ИНПРЕС, 12.2.2011.
echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου