Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Το γιουχάισμα στους Υπουργούς παίρνει διαστάσεις επιδημίας!

Μορφή επιδημίας τείνει να λάβει το γιουχάισμα στα κυβερνητικά στελέχη. Μετά τον Πρωτόπαπα σειρά είχε ο κ. Πάνος Μπεγλίτης. Είναι προφανές οτι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τις συμφωνίες που έχει κάνει η Κυβέρνηση με το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν εξοργίσει την κοινή γνώμη. Οι καθημερινές εξαγγελίες του οικονομικού επιτελείου φαίνεται οτι δεν έχουν πυθμένα και είναι αδύνατον πλέον να πειστούν οι πολίτες να την ενστερνιστούν και πολύ περισσότερο ακολουθήσουν. Η συνεχιζόμενες αντιδράσεις είναι πασίδηλο οτι προσδιορίζουν και τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρωτόπαπας τ' άκουσε “χοντρά”
Τους χάλασαν τη φιέστα οι απολυθέντες συμβασιούχοι του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίοι βλέποντας τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μπαίνει στην αίθουσα της εκδήλωσης βγήκαν από τα ρούχα τους και άρχισαν να του σέρνουν τα εξ αμάξης.
Όλα ήταν προγραμματισμένα για τη «στέψη» του «πράσινου» δημάρχου στο δημαρχιακό θώκο της πόλης του Ήλιου. Είχαν έρθει βουλευτές, συνδικαλιστές και πρώην υπουργοί για να δώσουν μαζί με τους κατοίκους της περιοχής χρώμα στη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ηλιούπολης.
Αντ’ αυτών… είχαμε άγρια γιουχαΐσματα και σκληρές βρισιές κατά του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Β’ Αθήνας αλλά και πρώην συνδικαλιστή, Χρήστου Πρωτόπαπα. Οι απολυθέντες συμβασιούχοι δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν τα νεύρα τους και εξαπέλυσαν λεκτικές βολές κατά του Χρήστου Πρωτόπαπα. Ηρέμησαν μόνο, όταν ο πρώην υπουργός εγκατέλειψε το χώρο και μάλιστα από την πίσω πόρτα.


Δεύτερο θύμα ο Μπεγλίτης!
Με γιούχα, αυγά, πλαστικά μπουκάλια νερό και συνθήματα υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ...στο Σχηματάρι.
Κατά την άφιξή του, ο Π. Μπεγλίτης δέχτηκε φραστική επίθεση από εργαζόμενους της ΕΑΒ, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ενώ κάποιοι του πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια νερού, τα οποία, όμως, δεν τον πέτυχαν.
Ο Π. Μπεγλίτης μεταφέρθηκε αρχικά σε διπλανό χώρο, απ’ όπου απευθυνόμενος στους εργαζόμενους με ντουντούκα επιχείρησε να τους κατευνάσει. Ο υπουργός δήλωσε ότι δεν ανέχεται τραμπουκισμούς και τέτοιες ενέργειες, καθώς και ότι είναι εκεί για να τους πει ότι η ΕΑΒ θα παραμείνει δημόσιου χαρακτήρα. "Ήρθα για να συζητήσουμε τα προβλήματα", ανέφερε.
Η κατάσταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ο αναπληρωτής υπουργός αποχώρησε χωρίς άλλα επεισόδια.
Το άγχος των εργαζομένων στην ΕΑΒ είναι κατά πόσον η πολιτική που θα ακολουθηθεί από την κυβέρνηση δεν έχει άμεσο ή έμμεσο στόχο την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, υπό αντίστοιχο καθεστώς με αυτό των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Πριν την επίσκεψη, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας είχε προειδοποιηθεί από ανθρώπους του περιβάλλοντός του για το αρνητικό κλίμα κλίμα, ωστόσο αποφάσισε να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ.


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου