Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

"Υπάρχουν χάρτες με περιοχές στη Δυτική Ελλάδα που έχουν πετρέλαιο”!

"Υπάρχουν χάρτες με οικόπεδα στη Δυτική Ελλάδα στα οποία έχουμε ώριμα επιστημονικά δεδομένα ότι περιέχουν υδρογονάνθρακες"! Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη, ο οποίος απέφυγε να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των οικοπέδων αυτών (είτε θαλάσσιων είτε χερσαίων) αλλά παραδέχτηκε ότι "είναι πολλά"!
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, ο υφυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι σε 1,5 χρόνο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πρώτη ανάθεση για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα, ενώ με νομοσχέδιο το οποίο θα φέρει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή σκοπεύει να διπλασιάσει την έκταση των οικοπέδων προς εκμετάλλευση από τους τρίτους.
Παράλληλα, με δηλώσεις του στο «ΒΗΜΑonline» ο κ.Μανιάτης εξήγησε ότι σήμερα η έκταση ενός χερσαίου οικοπέδου είναι μόλις 750 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ενός θαλασσίου 1.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ότι με το νομοσχέδιο προβλέπεται ο διπλασιασμός τους. Ο λόγος που αποφασίζει η κυβέρνηση να τα διπλασιάσει είναι καθαρά εμπορικός, αφού μόλις γίνουν, σε 18 μήνες, οι αναθέσεις των έργων, αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερο οικονομικό ενδιαφέρον για τα μεγαλύτερα σε έκταση οικόπεδα.
www.newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου