Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΟ BLOG: Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

Στο πνεύμα της εποχής που θέλει τους νέους να εκφράζονται μέσα από το διαδίκτυο, η παρέα μας αποφάσε το καλοκαίρι την δημιουργία ενός blog. Θέλουμε να γράφουμε όσα μάς προβληματίζουν, όσα μάς πνίγουν, όσα μας εξοργίζουν.
Δυστυχώς οι πόρτες των εφημερίδων είναι κλειστές για τα ακομμάτιστα μέλη αυτής της κοινωνίας. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, ούτε σε συμβούλιο νέων ή γέρων. Γι' αυτό επιστολές που κάποιοι από την παρέα έστειλαν σε κάποιες τοπικές δεν δημοσιεύτηκαν. Και μάλιστα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ... Ο εμπαιγμός τους δεν είχε όρια. Όλο έμπαινε σε αυτό το φύλλο ή στο επόμενο... Μάλλον θα χαλούσαμε την συνταγή.
Το ποτήρι ξεχείλισε. Χωρίς να βρίζουμε κανέναν, χωρίς να θίγουμε κανέναν θα χρησιμοποιήσουμε τα λαπτοπακια μας κόντρα στον φασισμό και στην λογοκρισία.
Και ένα μήνυμα προς τους νέους: βάλτε όρια στην χρήση του ίντερνετ παιδιά! Το ίντερνετ είναι εργαλείο όπως το μαχαίρι. Κόβεις ψωμί αλλά σκοτώνεις και άνθρωπο.
Θα προσπαθήσουμε να ανεβάζουμε και παράξενα βίντεο, τραγουδάκια, κόλπα, προτάσεις κτλ.
Ευχαριστούμε και αναμείνατε στις οθόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου