Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

EMEIΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚους. ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ

Μάθημα σε όλα τα αμετανόητα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν το σημερινό ρεζιλίκι του Πιπεργιά, του τόλμησε να υπερασπισθεί τον Τσοχατζόπουλο για όσα του καταμαρτυρούν για τον παράνομο πλουτισμό του και την χλιδή του μέχρι σήμερα.
Το λάθος ήταν ότι τον έβαλαν και κάθησε δίπλα στον Ανευλαβή ο οποίος όταν έσκασε πια απ τα γελοία επιχειρήματα του Πιπεργιά υπέρ Ακη, τον άρπαξε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απ τον γιακά και κουνώντας τον πέρα δώθε του φώναζε, Τ`είν αυτά που μας λές ρε;
Ο Πιπεργιάς ζήτησε την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Αντώνη του Μυλωνάκη πούταν έτοιμος να σκάσει στα γέλια, η .. ροή διακόπηκε και στην επανάληψη, μην είδατε τον Πιπεριά.
Είχε γίνει καπνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου