Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Νίμιτς: Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι

Ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, αναγνώρισε για πρώτη φορά δημοσίως ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και οτι "έκαναν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους και χρησιμοποίηση των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων". Ο Αμερικανός διπλωμάτης έκανε αυτή την παραδοχή κατά την διάρκεια 40λεπτης συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στο γραφείο του στο κεντρικό Μανχάταν στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Αντώνιος Παπαδόπουλος,ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτατζης και ο γγ Δημήτριος Χατζής.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Αντώνιος Παπαδόπουλος, κατά την διάρκεια ομιλίας του που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή στο "Σταθάκειο" η Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης
Μεταξύ άλλων, ο κ. Αντωνόπουλος αποκάλυψε επίσης στο ακροατήριο το τι διεμείφθει όταν ανέφεραν στον κ. Νίμιτς το ακανθώδες θέμα της μακεδονικής ταυτότητας.
Οι τρεις ομογενείς τόνισαν στον κ. Νίμιτς οτι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος "μακεδονικός" για τον στρατό τους, τη γλώσσα τους και τον λαό τους, και εκείνος τους απάντησε οτι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος "ο λαός της τάδε Δημοκρατίας", ο "στρατός της τάδε Δημοκρατίας" και "η γλώσσα της τάδε Δημοκρατίας" και όχι ο επιθετικός προσδιορισμός "Μακεδονικός".


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου