Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Υποδοχή με ντομάτες και ζαρζαβατικά στον Σκανδαλίδη…

Γράφει ο Μαγια
Θερμή υποδοχή, με …φρούτα και ζαρζαβατικά επεφύλαξαν αγρότες στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, κατά την έλευσή του στην Πάτρα, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την «Αγροτική Ανάπτυξη και το καλάθι των αγροτικών προϊόντων στη Δυτική Ελλάδα».
Αγρότες από την Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αγροτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, …πλημμύρισαν με ντομάτες, ελιές, πατάτες, πορτοκάλια, λεμόνια και οπωροκηπευτικά την είσοδο του ξενοδοχείου, που πραγματοποιήθηκε το........ Περιφερειακό Συμβούλιο, αναγκάζοντας τον υπουργό να εισέλθει στην αίθουσα από την πίσω πόρτα!...
Οι αγρότες παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον υπουργό.
Κατά τα λοιπά ο Κ. Σκανδαλίδης περιέγραψε, σαν καλός θεωρητικός, το πλαίσιο της πρωτοβουλίας του υπουργείου, για τον εντοπισμό των βασικών προϊόντων, που παράγει η κάθε Περιφέρεια, τα οποία θα υποστηριχθούν προκειμένου να «βγουν» με επιτυχία στο ράφι αλλά και στις διεθνείς αγορές…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου