Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ


Πέμπτο τεμαχισμένο πτώμα άνδρα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών εντοπίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην χωματερή Άνω Λιοσίων. Τέταρτο πτώμα, πεταμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών, είναι αυτό που βρέθηκε στον σταθμό Λαρίσης, σε χρονικό διάστημα 10 μηνών, με δύο από τις περιπτώσεις να έχουν εξιχνιαστεί από τις αστυνομικές αρχές. Τμήμα ανθρώπινου σώματος, από τη μέση και κάτω, βρέθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, πεταμένο στη θέση Ταμπάνι, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κοντά στη χωματερή. Σύμφωνα με την Aστυνομία, ανήκει σε μελαψό άντρα και βρέθηκε από υπαλλήλους του ΧΥΤΑ, οι οποίοι και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτονται παρόμοια μακάβρια ευρήματα, δηλαδή μέλη σώματος αλλοδαπών, στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, και από την αστυνομία αποδίδονται σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών ή σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.


Στις 18 Φεβρουαρίου υπάλληλοι της χωματερής, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών εντόπισαν το τεμαχισμένο πτώμα νεαρού άνδρα, πιθανόν αλλοδαπού. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η οποία έχει συμβεί σε άλλο χώρο και το πτώμα μεταφέρθηκε στην χωματερή μετά τον τεμαχισμό του.


Στις 5 Ιανουαρίου 2011, εργαζόμενος είχε εντοπίσει το διαμελισμένο πτώμα, νεαρού άνδρα, πιθανόν ασιατικής καταγωγής, ανάμεσα σε σακούλες σκουπιδιών. Οι δράστες φαίνεται να είχαν σκοτώσει το θύμα με αιχμηρό αντικείμενο τον διαμέλισαν και τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.


Σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, στις 8 Δεκεμβρίου 2010, είχαν βρεθεί από ρακοσυλλέκτες τα πτώματα δυο αντρών, πιθανόν αλλοδαπών, σε αρχικά στάδια αποσύνθεσης. Και αυτά ήταν μέσα σε σακούλες και πισθάγκωνα δεμένα με ταινίες στα χέρια και στα πόδια, και στο ένα από τα δύο υπήρχε συρματόσχοινο τυλιγμένο στο λαιμό, με το οποίο ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν το θύμα.


Οι αρχικές αστυνομικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για λαθρομετανάστες που πιθανόν δολοφονήθηκαν από κυκλώματα δουλεμπόρων ή πέθαναν κατά τη λαθρομεταφορά τους και τους πέταξαν στα… σκουπίδια οι δουλέμποροι, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.


Στο μεταξύ, στις 09:00 χθες το πρωί της Πέμπτης, ένας ρακοσυλλέκτης ανακάλυψε ένα ακόμη φρικτό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, μια ανάσα από το Σταθμό Λαρίσης στην οδό Μαμούρη. Όταν άνοιξε τον κάδο που βρίσκεται μπροστά στο κτίριο με τον αριθμό έξι είδε ανάμεσα στα σκουπίδια μία βαλίτσα από την οποία εξείχε ένα ανθρώπινο κεφάλι.


Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή. Μαρτυρίες πολιτών ανέφεραν ότι σχεδόν μια ώρα πριν δύο άνδρες είχαν πάει στον κάδο και είχαν πετάξει το πτώμα του άνδρα στα σκουπίδια. Όπως λέει ένας υπάλληλος καταστήματος, είδε τους δύο άνδρες στις οκτώ το πρωί να κουβαλούν με δυσκολία το σάκο που έδειχνε να έχει μεγάλο βάρος.


Του προξένησε περιέργεια δεν είδε όμως κάτι άλλο που θα μπορούσε να του κινήσει υποψίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία χτύπησαν με μαχαίρι τον κοντόσωμο, μελαμψό άνδρα στο στήθος, τον σκότωσαν και στη συνέχεια τον «συσκεύασαν» στην βαλίτσα και τον πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου