Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Και η σύζυγος Πάγκαλου κατά των συγχωνεύσεων της Διαμαντοπούλου


Άρωμα εσωκομματικής κόντρας μέσω αυτοδιοίκησης απέκτησαν οι αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις των σχολείων. Επίκεντρο η Ανατολική Αττική και ειδικότερα η περιοχή του Δήμου Σαρωνικού, μία από τις κομματικές «βάσεις» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πάγκαλος είναι σφόδρα ενοχλημένος για πλείστες όσες επιλογές καταργήσεων σχολείων σε ορισμένες περιοχές της  Περιφέρειας Αττικής και, κυρίως, αυτής της κατάργησης του Γυμνασίου Κουβαρά στο Δήμο Σαρωνικού, για την οποία θεωρεί ότι υπάρχει «δάκτυλος» της αρμόδιας υφυπουργού Παιδείας και εσωκομματικής του αντιπάλου, Εύης Χριστοφιλοπούλου (μάλιστα, στις εκλογές του 2009 η υφυπουργός κατάφερε να εκτοπίσει τον αντιπρόεδρο από την πρώτη θέση των εκλεγμένων βουλευτών).
Υπό αυτό το πρίσμα μπορεί να εξηγηθεί και η επιστολή (η δεύτερη σε διάστημα δύο εβδομάδων) της συζύγου του......... αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη στην υπουργό Παιδείας, «Αγαπητή Άννα» (όπως την αποκαλεί) Διαμαντόπουλου.
Μάλιστα, στην επιστολή η κ. Χριστοφάκη κάνει λόγο για «υπεροπτική στάση ορισμένων στελεχών του Υπουργείου Παιδείας που έχουν απονομιμοποιήσει πλήρως την πρότασή σας και έχουν δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες». Μάλιστα, αφού επισημαίνει ότι  «ήδη σύσσωμη η τοπική κοινωνία προχωρά σε κινητοποιήσεις που περιλαμβάνουν την κατάληψη του σχολείου του Κουβαρά» τις οποίες η σύζυγος του κ. Πάγκαλος αν και εκφράζει ενστάσεις για το θέμα της κατάληψης, δηλώνει ότι τις στηρίζει, προειδοποιεί για «μια νέα κρίση τύπου Κερατέας».

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου