Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ενδιαφέρον και περίεργο δημοσίευμα βρίσκεται στα αποχαρακτηρισμένα UFO αρχεία του UK.

http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202011/03/15_3_2011__NASA-distress-Signal_copy.jpgΣτα πρόσφατα, αποχαρακτηρισμένα Εθνικά Αρχεία UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο του Υπουργείο Άμυνας εντοπίστηκε ένα ενδιαφέρον, αρχείο από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο World News,στης (15 Σεπτέμβρη του 1998 Τόμος 19 Αρ. 51) με μια ιστορία για το πώς η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε ένα αγωνιώδες σήμα από ένα καταδικασμένο πλανήτη εκτός του δικού μας Γαλαξία.

Το σήμα εντοπίστηκε τον Ιανουάριο του 1998, αλλά αποκωδικοποιήθηκε μετά από πολλούς μήνες.


Αναφέρετε ότι η NASA και οι εμπειρογνώμονες ότι έχουν υποκλέψει ένα διαγαλαξιακό μήνυμα κινδύνου από έναν εξωγήινο πολιτισμό που είχε ήδη κορυφωθεί και ήταν σε κατάρρευση.


Το 80.000 χρόνων μήνυμα SOS ελήφθη και καταγράφηκε στα τέλη του Ιανουαρίου του 1998. Οι αστρονόμοι και εμπειρογνώμονες μπόρεσαν και βρήκαν το κλειδί για να αποκρυπτογραφήσουν τη γλώσσα που τους επέτρεψε να μεταφράσουν το μήνυμα έκκλησης για βοήθεια.


Στο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παγκόσμιος τύπος έχει σιωπήσει ύποπτα σχετικά με το εκπληκτικό μήνυμα, αν και είχαν προγραμματιστεί εκθέσεις για δημοσίευση σε δύο επαγγελματικά περιοδικά, αστρονομίας.


Σύμφωνα με μια υψηλή θέση πηγή της NASA στο Χιούστον, αναφέρετε ότι ο ρώσος επιστήμον Victor Yulakow που ηγείται στα Ηνωμένα Έθνη της έρευνας και που ήταν στην ερευνητική ομάδα που λειτουργούσε 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας ανάφερε ότι το μήνυμα προήλθε από ένα σημείο πέρα από το γαλαξία και εστάλη από ένα πολιτισμό όχι πιο προχωρημένο από τον δικό μας εδώ στη Γη.


"Το απλό γεγονός ότι έχουμε λάβει και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η γνώση και η τεχνολογία τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, μέσα στις δυνατότητές μας." ανάφερε ο Δρ Kulakov. " Πιστεύουμε ,ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους, δεν ήταν το αποτέλεσμα κάποια κοσμική καταστροφή. Ήταν το αποτέλεσμα κατάρρευσης του πολιτισμού τους, ενδεχομένως με πυρηνικά όπλα. " Ο Δρ Kulakov κατηγορηματικά αρνήθηκε να παράσχει είτε αντίγραφο του μηνύματος, και στοιχεία προκειμένου να προσδιοριστούν τη ακριβή θέση του καταδικασμένου πλανήτη.


Όποιο και αν ήταν, το τέλος τους, προφανώς δεν είχαν κανένα μέσο για να εκκενώσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Τα διαπλανητικά ταξίδια ήταν στη διάθεσή τους, αλλά μόνο σε πολύ περιορισμένο επίπεδο. ''Το μήνυμα καθιστά σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στο κόσμο τους" είπε ο Δρ Kulakov.

www.huforc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου