Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ελληνίδα αρχιτέκτονας σχεδιάζει έργα για τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο

Μια Ελληνίδα αρχιτέκτονας και πολεοδόμος, η Ηρώ Καρύδη, με σπουδές στο Πολυτεχνείο της Αθήνας και μεταπτυχιακά στο Λονδίνο, εργάζεται στην ομάδα σχεδιασμού των "πράσινων" υποδομών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η ίδια λέει πως «οι αγώνες αυτοί ετοιμάζονται με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό από ό,τι οι αγώνες του Πεκίνου και σίγουρα η διεθνής οικονομική κρίση στάθηκε καθοριστική ως....
προς αυτό.
Η έμφαση δίνεται στην παραγωγή ενός βιώσιμου έργου και νέων δημόσιων χώρων πολλαπλών λειτουργιών, αναψυχής, αλλά και στη δημιουργία ενός οικολογικού πάρκου με χαμηλό κόστος συντήρησης που θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες και κυρίως θα αποτελέσει άξονα αναβάθμισης της υποβαθμισμένης περιοχής του Ανατολικού Λονδίνου. Θα δείτε λοιπόν ένα έργο λιγότερης προβολής μα περισσότερης περιβαλλοντικής και οικιστικής ανάπτυξης».


http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου