Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σχεδόν το 50% επικροτεί την αυτοδικία!


Την αυτοδικία επικροτούν οι μισοί πολίτες που συμμετείχαν σε έρευνα με αφορμή την δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη και τα περιστατικά βίας στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, σε έρευνα που διενήργησε η Κάπα Research, οι μισοί ερωτηθέντες επικρότησαν τα περιστατικά της αυτοδικίας, καθώς το 23,6% δήλωσε ότι συμφωνεί και το 23,1% ότι μάλλον συμφωνεί. Αντίθετο με τέτοιες εκδηλώσεις αυτοδικίας παρουσιάστηκε το 46,7%, με το 21,3% να δηλώνει ότι διαφωνεί και το 25,4% ότι μάλλον διαφωνεί. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (73,7%) απέδωσε τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στην ανεξέλεγκτη συγκέντρωση λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, με το 13,9% να εκτιμά ότι ευθύνεται η ελλιπής αστυνόμευση.
Οι περισσότεροι ερωτηθέντες εκτιμούν ότι η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να αλλάξει με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας (84,5%) και των παράνομων μεταναστών (75,3%).
Εκτιμούν επίσης ότι θα συνέβαλε η καταπολέμηση των ναρκωτικών (43,8%), των εγκαταλελειμένων κτιρίων (23,1%), του παρεμπορίου (22,9%), των συνεχών διαδηλώσεων (18,1%), της πορνείας (16,1%) και των αστέγων (9,4%). Μεταξύ των δράσεων των φορέων για την κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, οι πολίτες κατατάσσουν τελευταία τα πολιτικά κόμματα και τη Βουλή (3,3%) και τοποθετούν στην προτελευταία θέση την κυβέρνηση και τα υπουργεία (5,2%).
Θετικά κρίνουν τις επιχειρήσεις, που τις κατατάσσουν στην πρώτη θέση (42,2%), την Αστυνομία (22,5%) και το Δήμο Αθηναίων (16,6%).

ΤheΙnsider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου