Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ρώσοι αξιωματούχοι εμμένουν σε απαγόρευση παρέλασης ομοφυλοφίλων

Ρε τους "παλιοφασίστες, ακροδεξιούς" Ρώσους, που δεν αφήνουν τους "χαριτωμένους" να εκφραστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον...


Πήγαινε ρε Καμίνη, με τον Γερουλάνο να τους κάνετε μαθήματα κουλτούρας
Αξιωματούχοι στη Μόσχα θα αψηφήσουν τις επαπειλούμενες κυρώσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και θα απαγορεύσουν μια δημόσια παρέλαση από γκέι και λεσβίες, δήλωσαν σήμερα ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η αντιδήμαρχος της Μόσχας Λουντμίλα Σβέτσοβα επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση της πόλης δεν θα επιτρέψει την παρέλαση για την υπερηφάνεια των ομοφυλόφιλων που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου, επειδή
η αστυνομία «δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια. . . των σεξουαλικών μειονοτήτων».
Ο Φόλκερ Μπέκ, ένας γερμανός βουλευτής των Πρασίνων και θύμα μιας αντι-γκέι επίθεσης στη ρωσική πρωτεύουσα, χαρακτήρισε την απαγόρευση «μεροληπτική και παράνομη».
"Η ιδέα ότι η ασφάλεια των συμμετεχόντων δεν μπορεί να διασφαλιστεί είναι μια φάρσα», είπε ο Μπεκ. «Ένα κράτος που, με ένα γιγαντιαίο μηχανισμό του στρατού και των υπηρεσιών ασφάλειας, μπορεί να απάγει, να βασανίζει, και να δολοφονεί τον ίδιο του το λαό, δεν θέλει να προστατεύσει τις μειονότητές του».
Ο νέος δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σαμπάνιν, συνεχίζει τη μακρόχρονη ομοφοβία της κυβέρνησης της πόλης, δήλωσε ο Νικολάι Αλεξέγιεφ, ένας από τους διοργανωτές της παρέλασης.
Μέλη της ένωσης γκέι και λεσβιών της Ρωσίας, η οποία διοργανώνει την προγραμματισμένη πορεία στο κέντρο της Μόσχας, προτίθενται να κατέβουν στους δρόμους, παρά την απαγόρευση της κυβέρνησης της πόλης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου