Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Άνθρωπος μολυσμένος με ιό υπολογιστή!



Ο Mark Gasson, ερευνητής στο πανεπιστήμιο του Reading, είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει μολυνθεί από ιό υπολογιστή. Κατάφερε αρχικά να μολύνει ένα μικροσκοπικό chip, με ένα μη κακοήθη ιό και στη συνέχεια να το τοποθετήσει κάτω από το δέρμα του χεριού του. Σαν φορέας του ιού κατάφερε να μεταδώσει τον ιό σε κάποιο υπολογιστή.
Με αυτό το τρόπο θέλει να δείξει ότι είναι δυνατόν να μεταδοθούν ιοί σε υπολογιστές από κάποιο εξωτερικό σώμα. Για ποιο λόγο όμως, μπορεί να έχει κάποιο chip τοποθετημένο κάτω από το δέρμα του; Ο συγκεκριμένος ερευνητής, με το chip αυτό, μπορεί να ανοίγει τη πόρτα της πολυκατοικίας του με ένα κούνημα του χεριού του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο λειτουργεί μόνο όταν το χρησιμοποιεί αυτός. Ακόμη σε πολλές περιπτώσεις ερευνητές κατασκευάζουν μικροσκοπικές συσκευές για ιατρική χρήση. Ακόμη βέβαια δεν υπάρχει φόβος ο υπολογιστής σας να κολλήσει κάποιο ιό με αυτό το τρόπο αλλά κανείς δε ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου