Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΟΥΡΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως συνηθίζουμε τα τελευταία 7 χρόνια, έτσι και φέτος, διοργανώσαμε το πενθήμερο αγάπης προς τον συνάνθρωπο από 13 έως 17 Απριλίου 2011, με σκοπό την συλλογή βασικών ειδών διατροφής, προς ανακούφιση απόρων συμπολιτών μας.
Παρ΄ όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν στις μέρες μας, αρκετοί ήταν αυτοί που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα, δείγμα της φιλανθρωπίας και υπερηφάνειας του Μεγαρικού λαού.
Συγκεντρώθηκαν στα γραφεία μας στο Φόρο, περίπου 450 κιλά σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν σε 30 οικογένειες των Μεγάρων και σε 10 της Νέας Περάμου, μαζί με τις ευχές μας για Ανάσταση με χαρά και αξιοπρέπεια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως: τον κο Αθανάσιου Καριλάκη κρεοπώλη επί της 28ης Οκτωβρίου 125 στα Μέγαρα, όπου προσέφερε ικανή ποσότητα σε κοτόπουλα, τον οινοποιό κο Γκόβενη Χρήστο όπου προσέφερε αρκετά μπουκάλια κρασί, τον πτηνοτρόφο κο Παπαθανασίου Δημήτριο που μας δώρισε πολλές καρτέλες με αυγά, όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν από το υστέρημά τους, όπως επίσης και τους εθελοντές μας για την ενεργή συμμετοχή τους, τονίζοντας ότι η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ΄΄Κούρος΄΄ βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής προσφοράς και του φιλανθρωπικού έργου.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Δημ. Κατερινίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου