Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τεράστιες οι ευθύνες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Η εμφάνιση των κουκουλοφόρων ήταν ανεμενόμενη από όλους όσους γνωρίζουν την "ιστορία" τους. Εμφανίζονται ΠΑΝΤΑ όταν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κάνουν πορείες. Ο λόγος; Απλός! Η περιφρούρηση των υπευθύνων αυτών των πορειών - διαδηλώσεων διαμαρτυρίας είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ! Κι έτσι, τα "φρούτα" του παρακράτους δηλώνουν το παρόν τους πάντα με συνέπεια, στο ραντεβού τους με την προσφορά τους στην τρομοκρατία των πολιτών.

Εάν υπήρχε η ελαχιστότατη ευσυνειδησία, αυτή την ώρα (αλλά και κατά το παρελθόν), θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί σύσσωμα τα προεδρεία τόσο της ΓΣΕΕ όσο και της ΑΔΕΔΥ. Είναι αδύνατον να κλείνουν τα μάτια και να σηκώνουν αθώα τους ώμους απέναντι στην συμβολή τους σχετικά με την δράση των κουκουλοφόρων - παρακρατικών.


Ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι;


Τους κουκουλοφόρους τους γνώρισαν με τραγικό τρόπο οι Έλληνες στην Κατοχή. Τότε ήταν άνθρωποι του εχθρού, καταδότες που αμείβονταν για να διαλύουν τις αντιστασιακές οργανώσεις, να καρφώνουν τα στελέχη και να σπάνε το ηθικό του λαού, ώστε να μένουν οι Έλληνες κλεισμένοι στα σπίτια τους.Ποιος είναι ο στόχος τους τώρα; αναρωτιούνται εκείνοι που προσπαθούν μέσα σε ένα σύννεφο χημικών να κρατηθούν όρθιοι και να κρατήσουν την πλατεία Συντάγματος; Ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από την κουκούλα και τι επιδιώκουν;

Εκδοχή πρώτη: Είναι ηλίθιοι, χρήσιμοι στο σύστημα, που πιστεύουν ότι το να ρίχνουν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς τους κάνει φοβερούς επαναστάτες. Και μπροστά στην επίδειξη φοβερής επαναστατικότητας αδιαφορούν για τις «παράπλευρες απώλειες» που προκαλούν, βοηθώντας τα ΜΑΤ να διαλύσουν μεγάλες λαϊκές εκδηλώσεις. Είναι τόσο καμένοι, ώστε να μην αναρωτιούνται καν γιατί η αστυνομία ρίχνει χημικά ικανά να διαλύσουν πενήντα χιλιάδες ανθρώπους, ενώ κυνηγάει μικρές ομάδες των πέντε και δέκα ατόμων.
Εκδοχή δεύτερη: Πρόκειται για άτομα που μισούν εξίσου τόσο την αστυνομία όσο και τους ειρηνικούς διαδηλωτές. Που δεν ξεχωρίζουν τον Τσίπρα από τον Καρατζαφέρη, τον ειρηνικό διαδηλωτή της πλατείας Συντάγματος από τον βαμμένο ναζί της Χρυσής Αυγής. Όλοι γι’ αυτούς είναι εχθροί, και πριν απ’ όλους οι αστυνομικοί, άρα όλοι είναι στόχοι. Αν ρίχνοντας τρεις πέτρες και δέκα μολότοφ στα ΜΑΤ δίνουν την ευκαιρία να διαλυθούν τεράστιες λαϊκές διαδηλώσεις, τόσο το καλύτερο.
Εκδοχή τρίτη: Καθοδηγούνται –πράγμα καθόλου δύσκολο με τα μυαλά που ΔΕΝ έχουν- από παρακρατικά κέντρα και κρατικές υπηρεσίες με ειδίκευση στην προβοκάτσια. Το γεγονός ότι εμφανίζονται κάθε φορά που το «σύστημα» ανησυχεί για τις λαϊκές αντιδράσεις και θέλει να στείλει τον κόσμο πίσω στον καναπέ, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι μόνο τυχαία δεν είναι η δράση τους. Την οποία παρεμπιπτόντως όλα τα αριστερά κόμματα καταγγέλλουν ως ύποπτη και επιζήμια.
Εκδοχή τέταρτη: Είναι αστυνομικοί που με την δικαιολογία της προστασίας του πλήθους, ενσωματώνονται και δρουν είτε ανάμεσα στους πολίτες (χωρίς κουκούλα), είτε ανάμεσα στους κουκουλοφόρους (με κουκούλα). Ενίοτε δε, εμφανίζονται ως απλοί πολίτες που φοράνε την κουκούλα και "ξεφυτρώνουν" αίφνης ανάμεσα από τις τάξεις των απλών πολιτών...
Όποια εκδοχή κι αν ισχύει πάντως –το πιθανότερο είναι να ισχύουν και οι τρεις και πίσω από την κουκούλα να κρύβονται και ηλίθιοι, και εξτρεμιστές και προβοκάτορες, με τους τελευταίους να έχουν το κουμάντο- το καρκίνωμα αυτό, που βολεύει μια χαρά αυτή τη στιγμή τον Παπανδρέου καις τις δυνάμεις του Μεσοπρόθεσμου, είναι ανάγκη να ξεριζωθεί.
Και οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος έδειξαν ήδη το δρόμο γι’ αυτό: Με την πλήρη αποδοκιμασία και απομόνωση των κουκουλοφόρων. Με τις κλωτσιές μακριά από τις ειρηνικές εκδηλώσεις του λαού…

Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου