Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Και αν τα αρνηθούμε όλα???

Τότε τι;;;
Αν αρνηθούμε να ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο, αν αρνηθούμε να προχωρήσουμε στο μνημόνιο 2, αν η Ελλάδα πατήσει πόδι και θέσει τους όρους της, αδιαπραγμάτευτους, αν επαναφέρει την κατάσταση όπως ήταν πριν από τον Παπανδρέου με μισθούς, φορους κ.τ.λ. τότε τι θα συμβεί;;; Αν, ακόμα και αν μας πιέσουν υπερβολικά,δεν δεχτούμε να ξεπληρώσουμε το χρεός παρά μόνο όπως θέλουμε εμείς τότε τι;;; Θα μας απειλήσουν, θα μας διώξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση;;; Θα μπούνε με τα στρατεύματα τους στην Ελλάδα και θα μας επιβληθούνε με το ζόρις;;;; ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;; Είμαστε η Ελλάδα μια χώρα απο τις σπουδαιότερες του κόσμου με εκπληκτική ιστορία σε όλους τους τομείς και με έναν δυναμικό ΛΑΟ που δεν φοβάται τίποτα και ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!


http://reports-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου