Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Οικονόμου: Μας πέταξαν 20 τόνους πέτρες και μάρμαρα

Οικονόμου: Μας πέταξαν 20 τόνους πέτρες και μάρμαραΤην… αγωνία του για το πώς εξελίσσεται η βία στη χώρα μας εξέφρασε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμων και Διαφάνειας της Βουλής.
Ο κ. Οικονόμου είπε οτι το φαινόμενο παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και πρόσθεσε ότι είναι πια καθημερινές οι επιθέσεις με καλάζνικοφ για ληστείες.
Ο κ. Οικονόμου τόνισε οτι αυξάνεται ανησυχητικά και η ηλεκτρονική βία και ο ψυχολογικός εκβιασμός μέσω των blogs, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου για τη χρήση μολοτοφ.
«Η ελληνική κοινωνία θεωρεί τη μολότοφ παιδικό άθλημα, όμως δεν είναι έτσι γιατί πια η μολότοφ απο εμπρηστική γίνεται εκρηκτική».
Μάλιστα αποκάλυψε ότι στα τελευταία επεισόδια διαδηλωτές έριχναν στις αστυνομικές δυνάμεις αμπούλες με χρώματα, καυστικά οξέα και μπουκάλια με ούρα. Τα ούρα μας τα έριχναν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη».
Ο κ. Οικονόμου εκτίμησε ότι «Η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο» και έκανε λογο για δημιουργία φασίζουσας ακροδεξιάς προσέγγισης βιας που πολλες φορες  δρα μαζι με  τους αναρχικούς.
Πρόσθεσε τέλος οτι οι αστυνομικές δυνάμεις τη μερα των εκτεταμένων επεισοδιων στο Σύνταγμα δεχθηκαν πανω απο 20 τόνους πέτρες και μάρμαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου