Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οι κραδασμοί, από το τεράστιο σκάνδαλο της παιδεραστίας των φραγκοπαπάδων, δεν λέγoυν να τελειώσουν.

Στην Ιρλανδία - μια χώρα με παραδοσιακή προσήλωση προς τον Παπισμό-, το ίδιο το Ιρλανδικό Κοινοβούλιο καταγγέλλει το Βατικανό για το κουκούλωμα της παιδεραστίας.


Και ενώ το Βατικανό βρίσκεται σε αυτή την άκρως δυσχερή θέση εξαιτίας των απολύτως διακαιολογημένων κατηγοριών εναντίον του α.) για την ανοχή προς τους.....

παιδεραστές φραγκοπαπάδες και β.) για την με κάθε μέσο προσπάθεια κουκούλωσης της υπόθεσης της παιδεραστίας, πολλοί ορθόδοξοι ιεράρχες συμπροσεύχονται ασταμάτητα με του παπικούς καρδινάλιους όπως επίσης με τον ίδιο τον Πάπα.

Η θλίψη και η απογοήτευση των πιστών, γι' αυτή την αήθεια των ορθοδόξων Ιεραρχών και άλλων κληρικών, είναι απερίγραπτη τοσούτον μάλλον εφ’ όσον τυγχάνει εκκλησιαστικό έγκλημα κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της πίστης μας.


Παρακαλούμε θερμά τους αδίστακτους παραβάτες των Ιερών Κανόνων να αναλογιστούν τις ευθύνες τους έναντι του Θεού για το συνεχή σκανδαλισμό των πιστών και για την εμπέδωση του λεγόμενου “λαικού Οικουμενισμού”.


Παράλληλα ευελπιστούμε ότι οι πιστοί θα περάσουν από την αδράνεια μέχρι παραλυσίας, που παρατηρείται σήμερα σέ όλα τα μέτωπα της Εκκλησίας, και να αρχίσουν να αποδοκιμάζουν έντονα όσους γίνονται επιλήσμονες των όρκων της αρχιερωσύνης τους και εργάζονται αντίθετα προς τα συμφέροντα της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου