Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο ΓΑΠ, κατέστρεψε σε ενάμισυ χρόνο την Ελλάδα αφού τη διέσυρε άθλια σε όλο τον κόσμο...

Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.
Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στον ανταποκριτή της «Ε», Θ. Αυγερινό «Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε.
Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς...
Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», μας είπε με πάθος ο Ι. Σαββίδης «Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο «ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας».


ΣΧΟΛΙΑ

Ο Ελληνικός Λαός το είχε υποψιαστεί,
Το ψιθύριζαν πολλοί, αλλά δεν πίστευαν ότι Έλληνες πολίτικοι,εντεταλμένοι για την προστασία των Ελληνικών συμφερόντων ενεργούσαν εναντίον του Ελληνικου Λαού.
Κι ας άλλαξαν αμέσως την ονομασία των Υπουργείων Μακεδονίας και Εθνικής Παιδείας..
Κι ας κατάργησαν ουσιαστικά τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Αιγαίου.. Υπάρχουν ακόμη αρκετοί Έλληνες που λένε "Δεν βλέπετε τι κάνει ο Παπανδρέου γαι να σώσει τη χώρα και να μπορούμε να έχουμε χρήματα;......."
Κι ας έφερε εδω τον γενίτσαρο Ερντογαν να "διευθετήσουνε τα Ελληνοτουρκικά" και να ζούμε σαν αδέλφια......και να συνσυσκεπτόμεθα στα υπουργικά συμβούλια με τους ορκισμένους εχθρούς του Έθνους και της Πατρίδας μας ...Κιας αλωνιζουν οι Τουρκοι στη Θρακη και στο Αιγαιο και να μας βριζουν κι απο πανω οτι ειμαστε διακοναρεοι...
Τώρα που αποδεικνύεται ότι αυτή η Κυβέρνηση το μόνο που έκανε ηταν να εξυπηρετήσει τις παγκόσμιες τράπεζες και τους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδας;;
Που δεν τολμά να χαράξει την ΑΟΖ και που ακόμη επί του ενδοτικοτατου Σιμιτη [να μην πω τιποτα βαρύτερο , ακόμη..]και με Υπουργό Εξωτικών τον σημερινό Πρωθυπουργό πίεζε [και το πετυχε] τους Κυπριους να μην χαράξουν την ΑΟΖ, ως έπρεπε ,για να μην στενοχωρήσουμε τους Τούρκους....όπως απεκάλυψε ο πρώην Υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας Ρολανδης, τι μας έχει απομείνει,;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, Και ας μας κατηγορούν ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια, Τα όρια τα ξεπέρασε σε βάρος της Ελλάδας αυτή η κυβέρνηση που μόλις προχθές ο επι της Εθνικής Αμύνης Υπουργός δήλωσε για τα θύματα της Κυπριακής Καταστροφής οτι " Μεταξύ των θυμάτων δεν υπάρχουν Έλληνες:"[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]

[Κυριε Μπεγλιτη, κακη τη μοιρα Υπουργε Εθνικής[;] Άμυνας, αν βλεπατε χθες τις κηδείες των αδικοχαμενων θυματων της Κυπριακης Καταστροφης, θα βλεπατε οτι ολος ο κοσμος εψελνε τον Εθνικο Υμνο της ΕΛΛΑΔΑΣ κυριε Μπεγλιτη, και αν εισαστε Υπουργος σε αλλη χωρα που οι πολιτικοι σεβονται τον εαυτο τους ,σημερα τουλαχιστον θα ειχατε παει στο σπιτι σας να ψελνετε τα τουρκολαγνικα σας αισθηματα στους οικείους σας , αν σας ανεχοντο ..και οχι να κατεχετε τη θεση του Υπουργου Εθνικης Άμυνας της Ελλάδας που την τιμησαν τοσοι και τοσοι τιμημενοι Υπουργοι.]

Δ.Αλευρομάγειρος

From: "EVRIPIDIS BILLIS"

Subject: FW: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ «Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»
Αποσπάσματα από το κατωτέρω άρθρο στην Ελευθεροτυπία της Αθήνας. Και διηγώντας να κλαις.
Κατέστρεψε ενάμισυ χρόνο την Ελλάδα αφού τη διέσυρε άθλια σε όλο τον κόσμο.
Με την αγέλη των Βουλευτών του να τον ακολουθούν τυφλά στη «σωτηρία» της Ελλάδας. Κατάντησαν να είναι υπάκουα παιδάκια στον Τόμσεν, που του δουλειά του ξεπουλήματος κάνει, χωρίς να ντρέπονται.
Δεν βρέθηκε ένας, μόνον ένας, από όλα τα κόμματα να κάνει, επερώτηση, ερώτηση, καταγγελία, ότι αλλιώς θέλετε πες το, για το ξεπούλημα του 10% του ΟΤΕ με ζημία του κράτους 1δις ευρώ. Αυτοί που δύο χρόνια κατηγορούσανε γιατί τηλεφώνησε κάποιος υπουργός σε κάποπιον για το Βατοπέδι.
Ούτε καν ένας εισαγγελέας δεν βρέθηκε να επιληφθεί για τη ζημία 1 δις ευρώ από το ξεπούλημα του ΟΤΕ. Τόση διάβρωση;;;;
Και μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Βουλευτής Καμμένος και σοβαρός είναι σε ότι λέει και πατριώτης. Και πάλιν δεν βρέθηκε εισαγγελέας να επιληφθεί αυτεπάγγελτα!!! Να το ψάξει βρε αδελφέ!!!
Ευριπίδης Μπίλλης


http://kanena2010.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου