Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Νετανιάχου: Οι Αφρικανοί μετανάστες ‘αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας’. Ισραηλινός βουλευτής: να τους στείλουμε στην Αυστραλία!

Το Ισραηλινό Κοινοβούλιο ψήφισε να χτιστεί ένατεράστιο κέντρο κράτησης 10.000 ατόμων για τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική. Το Ισραήλ χτίζει ήδη ένα τεράστιο τείχος κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο και συνεργάζεται με την αιγυπτιακή συνοριακή αστυνομία για να ματαιώσει την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από την.... υποσαχάρια Αφρική. Κατά το προηγούμενο έτος η αιγυπτιακή αστυνομία των συνόρων είχε πυροβολήσει και σκοτώσει 15 παράνομους μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική που θέλησαν να εισέλθουν παράνομα στο Ισραήλ.
Ο Ισραηλινός Υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai δήλωσε ότι μόνο μια μικρή μειοψηφία Αφρικανών είναι «πραγματικοί πρόσφυγες». Ο Yishai είπε επίσης ότι η μετανάστευση θα μειώσει τους Ισραηλινούς ώστε στο τέλος θα καταντήσουν μια μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.
Στην φώτο: Τα αιγυπτιακά σύνορα. Το Ισραήλ αντικαθιστά τα υπάρχοντα εμπόδια με ένα ηλεκτρικό φράχτη που υποστηρίζεται από ανιχνευτές κίνησης και τεχνολογικό εξοπλισμό ηλεκτρονικό επιτήρησης.
Σχ. ΚΟ: ΕΚΕΙ : Χτίζουν τεράστια τείχη, κέντρα κράτησης, συνεργάζονται με την γείτονα χώρα, πυροβολούν παράνομους.
ΕΔΩ : Ίσως μία συναυλία Νταλάρα στα σύνορα έλυνε το πρόβλημα...
Κατά ειρωνικό τρόπο πάλι, πολλές αυτο-προσδιοριζόμενες εβραϊκές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη παραμένουν στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των ‘ανοιχτών συνόρων’ και της παράνομης μετανάστευσης.
Έτσι, η Barbara Spectre, μία Αμερικανο-εβραία, έχει δημιουργήσει μια ομάδα στη Σουηδία, που της έχει δώσει το ελληνικό όνομα ‘PAIDEIA’ και απαιτεί περισσότερους 
μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου, ώστε να σπάσουν οι ‘μονολιθικές’ κοινωνίες όπως λέει. . Έχει λάβει χρηματοδότηση από τη σουηδική κυβέρνηση για το ‘έργο’ της. Έχει δηλώσει ότι αν και η μουσουλμανική μετανάστευση έχει κάνει κακό στους Σουηδούς Εβραίους, ακόμα πιο μουσουλμάνοι μετανάστες θα βελτιώσουν κάπως την κατάσταση για τους Εβραίους στη Σουηδία!



Μία άλλη υπέρμαχος των ‘ανοικτών συνόρων’ και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και εχθρός της 'λευκής Ευρώπης', είναι η γερμανο-εβραία Anetta Kahane, αδελφή του σκηνοθέτη Peter Kahane. Η Kahane δούλευε ως «ξένος πράκτορας» για το δήμο του Ανατολικού Βερολίνου επιφορτισμένη με την εξάπλωση της κομμουνιστικής ιδεολογίας στη Λατινική Αμερική και έχει πάρει αρκετά βραβεία από το κομμουνιστικό καθεστώς. Σήμερα ασχολείται με διάφορες ριζοσπαστικές μαρξιστικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου